Horoscop Horoscop Taur 29.10.2019

La locul de munca vei avea de facut unele pregatiri pentru o inspectie sau o sedinta importanta. Vei fi destul de agitat deoarece vei avea ocazia sa intalnesti persoane importante din firma. Poate ar fi bine sa bei un ceai si sa iesi afara pentru cateva minute pentru a te linisti. Stai fara griji. Totul va decurge asa cum te-ai asteptat.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi buna pentru a-ti vocaliza sentimentele. Vorbind despre o problema cu voce tare, in cele din urma vei vorbi despre o solutie. Prin externalizarea a ceea ce se intampla in capul tau, problema este oarecum mai usor de rezolvat. Pastrarea in interior iti ofera foarte putin spatiu pentru a te deplasa si esti mai aproape de o solutie decat crezi. Gaseste-ti vocea si raspunsul va veni.

Horoscop Taur 29.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului