Horoscop Horoscop Taur 30.01.2021

Energia planetara de astazi ar trebui sa te oblige sa faci anumite acte de auto-afirmare necesare pentru a iti defini teritoriul si a iti proteja drepturile. Vei incurajat sa iti explorezi dorintele si gusturile personale si sa iti exprimi opinia deschis si clar. Exista posibilitatea sa primesti o suma de bani de la o ruda apropiata.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ziua ta este plina de conversatii care sunt atat intime cat si personale. Din fericire, impartasirea povestilor de viata cu un partener romantic creeaza o familiaritate placuta si produce o caldura confortabila. Pe partea profesionala, poti afla mai multe despre ceea ce ii face pe colegii tai sa faca si sa intelegi mai profund cum sa te conectezi cu ei. S-ar putea chiar sa dezvaluiesti pareri si idei pe care le pastrezi in mod obisnuit private. Desigur, este recomandata discretia.

Horoscop Taur 30.01.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului