Horoscop Horoscop Taur 30.04.2018

S-ar putea sa primesti niste vesti destul de deranjante de la un prieten, vecin sau ruda. Aceasta persoana ar putea fi deranjata de ceva si nu isi va comunica sentimentele. Nu este oportuna incercarea de a convinge aceasta persoana sa le impartaseasca cu tine acum. Nu este suparata pe tine, dar ar putea fi daca o fortezi! intoarce-te si lasa aceasta persoana sa se linisteasca. Ea va vorbi cand va fi timpul potrivit.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 05 – 11 august 2019

Atitudinea optimistă și buna dispoziție reușesc în sfârșit să vă ridice greutatea de pe umeri și începeți să vă bucurați să trăiți în aceasta saptamana. Increderea in intuitia voastra va va ajuta sa luati cele mai bune decizii. Credinta in talentele dumneavostra va vor ajuta sa iesiti in evidenta fiind ghidati de catre Luna si Neptun.
Saptamana va fi plina de surprize si noi prieteni.
Dacă va aflati într-o relație, va veti simți tot mai aproape de partener ceea ce va va pune cu siguranță un zâmbet pe față. Dacă sunteti singuri, Luna va va trezi nevoia de romantism în aceast weekend.

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Poate fi dificil sa opresti sirul gandurilor care iti curge prin cap. S-ar putea sa reusesti multe, dar s-ar putea sa innebunesti cu chatul intern care nu iti va oferi posibilitatea de a sta linistit mental. Gandirea ta va fi mult mai clara daca iti faci timp sa incetinesti si sa meditezi.

Horoscop Taur 30.04.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului