Horoscop Horoscop Taur 30.08.2020

Cineva, poate un prieten apropiat sau partener, ti-ar putea oferi astazi un mic cadou, eventual o carte. S-ar putea sa nu existe nicio alta ocazie in afara de faptul ca prietenul tau a crezut ca iti va placea. Acest lucru poate crea sentimente calde si afectuoase si vei dori sa petreci cat mai mult timp cu aceasta persoana. Poate crezi ca este rar sa gasesti pe cineva atat de sensibil si amabil.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Lucrurile par sa se intoarca la normal dupa ritmul agitat de azi. Viata a incetinit, iar energia este mai mica, dar mai pasnica. De asemenea, nu exista nicio graba pentru a face ceva. Termenele pot fi amanate pentru o alta zi. S-ar putea sa iti ia tot timpul liber pe care il ai pentru a te intinde si a te bucura de liniste. Nu te simti vinovat. Poti munci din nou maine!

Horoscop Taur 30.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului