Horoscop Horoscop Taur 30.08.2021

Chiar daca ziua incepe cu o dispozitie morocanoasa, de pe la pranz incep sa-ti revina optimismul si pofta de viata, mai ales ca primesti aprecieri, gesturi si cuvinte de recunostinta din partea celor din jur sau o propunere interesanta. Aceasta zi inseamna, pentru tine, acces la cunoastere superioara, intuitie puternica, premonitii si evolutie. Vei dori sa iti petreci aceasta zi pe internet sau citind anumite carti ce iti pot da unele informatii despre un anumit subiect de care esti interesat.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Atentie la persoanele cu ochii verzi, astazi. Se pot ridica anumite tensiuni inainte de a putea spune "gelozie". Cele mai multe situatii care provoaca aceste sentimente se datoreaza nesigurantei. Daca nu esti sigur in locul de munca, in relatie sau in familie si te simti amenintat de cineva, este timpul sa arunci o privire la aceasta situatie. De ce nu te simti asa de solid cum erai alta data? Ce cauzeaza insecuritatea? Incearca sa cauti raspunsurile.

Horoscop Taur 30.08.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului