Horoscop Horoscop Taur 30.12.2019

S-ar putea sa fii mai emotionat decat de obicei atunci cand vine vorba de munca. Faci tot posibilul pentru a iti mentine viata emotionala separata de responsabilitatile zilnice. Daca te simti coplesit de o anumita slujba pana in punctul in care efectiv nu o mai poti face, poate fi un semn ca trebuie sa faci unele schimbari. Acesta este un moment de sensibilitate accentuata. Fa tot posibilul sa ramai pe linia de plutire.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei fi foarte preocupat de scris, studiat sau cercetat.
Esti constient ca planificarea este cheia unei vieti mai usoare si faci pasi importanti pe toate planurile pentru a-ti clarifica obiectivele. Iti vei finaliza anumite sarcini serioase, bazandu-te pe rabdare si perseverenta.
Luna plina din sectorul tau de orizonturi indepartate ar putea sa-ti dea o stare emotionala visatoare.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

Comunicarea cu ceilalti ar trebui sa fie la fel de puternica la nivel psihic ca si cea verbala, asa ca astepta-te la niste licariri telepatice. Practicitatea si bunul simt se combina astazi cu intuitia pentru a te face sa te simti mai ales creativ. O serie de idei pentru proiecte noi ti-ar putea trece prin minte, si vei dori sa le scrii mai tarziu. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie atat de multe incat sa nu poti decide la care sa mergi pentru moment. Cere-le prietenilor tai sa contribuie si ei!

Horoscop Taur 30.12.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului