Horoscop Horoscop taur 31.03.2024

Astazi ai putea simti ca esti in dilema intre dorinta de a face putina miscare si o puternica tendinta de a te infasura in fotoliul tau preferat si de a recupera unele lecturi. Nu exista niciun motiv pentru care sa nu poti face ambele lucruri. Iesi la o plimbare vioaie si apoi intinde mana dupa o carte preferata cand te intorci. Cheia nu este sa renunti la un lucru, ci sa gasesti un echilibru intre cele doua.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

O prietena pe care nu ai mai vazut-o de ceva vreme te-ar putea surprinde cu un telefon. O multime de stiri interesante si informatii utile ar putea fi schimbate, aducand beneficii amandurora. Ai putea face cateva calatorii scurte pe parcursul zilei, deoarece ai multe de facut. O mica crestere a veniturilor ar putea fi, de asemenea, in plan. Seara, inchiriaza un film romantic.

Horoscop taur 31.03.2024

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului