Horoscop Horoscop Taur 31.08.2019

Azi ar putea fi necesar sa faci o scurta calatorie. Acest lucru ar putea fi descurajant, deoarece te indeparteaza de interesul tau actual in dragoste, dar poate asa este mai bine. Un apel telefonic in aceasta zi incarcat emotional ar putea imbunatati relatia ta mai mult decat o seara impreuna. Recunoaste ca astepti cu nerabdare sa iti vezi din nou prietenul si apoi sa iti continui treaba!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Este posibil ca in ultima perioada sa fi obtinut un bonus financiar in urma unui eveniment caritabil. Aceasta zi te va face sa iti dai seama ca este necesara mai multa disciplina si munca, daca doresi sa prosperi in continuare. Desi nu ai nevoie de prea mult ajutor, este un moment prielnic sa incepi sa iti faci o strategie de viitor si sa nu ramai axat pe strategia veche.

Horoscop Taur 31.08.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului