Horoscop Horoscop Varsator 02.12.2019

Este adevarat ca nu mai ai zece ani, dar cine spune ca nu poti sa te intorci in copilarie din cand in cand? Fara a merge atat de departe incat sa joci sotronul in strada sau sa instigi la o lupta cu mancare in restaurantul tau preferat. Lucrezi din greu de mult timp si meriti un pic de distractie. Nu ezita.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 09 – 15 decembrie 2019

Este o saptamana perfecta pentru comunicare si pentru a cere favoruri. Chiar daca pari timid vei fi foarte sociabil, spunand lucrurile intuitiv, la momentul oportun. Instinctele tale vor impresiona pe cei din jur si iti vor aduce succes profesional. Va exista posibilitatea de a intalni oameni noi din diferite domenii. Datorita dorintei tale de iubire si pasiune este un moment potrivit pentru a incepe sau a consolida relatia de dragoste.

Horoscop Varsator luna decembrie 2019

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii acestei zodii la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa fii prins intr-un moment dificil. Atentia ta asupra nevoilor altor persoane te poate atrage in drame din care nu doresti sa faci parte. In consecinta, este posibil sa fii indecis si nu esti sigur de cum sa procedezi. Trebuie sa gasesti echilibrul intre a avea grija de nevoile tale si a fi atent la ceilalti. Vei fi sigur de decizia ta abia dupa ce ai luat-o.

Horoscop Varsator 02.12.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului