Horoscop Horoscop Varsator 03.01.2020

Desi s-ar putea sa te trezesti astazi simtindu-te putin febril, pe masura ce ziua va progresa, vei fi din nou stabil. Ar trebui sa depui mult efort in munca, in special in treburile si sarcinile pe care preferi sa le faci. Termina ce ai si treci mai departe la proiecte care te intereseaza si iti pot stimula ambitia si motivatia. Munceste din greu dimineata si bucura-te de restul zilei.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 06 – 12 aprilie 2020

Ieșirile nervoase ale partenerului de cuplu sunt principalele surse de nemulțumire pentru nativii din Vărsător. Deși nu au făcut niciun gest care să tulbure relația se simt sub lupa partenerului tot mai capricios. Poate ar fi momentul unei discuții serioase, mai ales marți când acuzele devin din ce în ce mai virulente. Vărsătorii vor afla adevărata cauză a suspiciunilor partenerului și anume zvonurile și bârfele unor persoane din anturajul comun.

Vineri și mai ales sâmbătă este un bun moment pentru pregătirea minivacanţei de Paște și de asemenea un prilej pentru a restabiliza relația cu partenerul de cuplu. Nu sunt schimbări majore la locul de muncă, așa că pe plan profesional nativii se bucură de o liniște încântătoare.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Astazi, tu si ceilalti membri ai gospodariei tale puteti discuta despre posibilitatea de a face unele schimbari. Aceasta ar putea implica unele redecorari sau remodelari sau chiar ceva la fel de banal ca o curatare minutioasa. Cu toate acestea, ar putea implica si posibilitatea de a te deplasa intr-un loc complet diferit. Nevoia de schimbare in imprejurimile tale este aparenta, asa ca nu ezita. Continua si fa primii pasi!

Horoscop Varsator 03.01.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului