Horoscop Horoscop Varsator 08.07.2019

Partenerul de viata iti va reprosa ca in ultima vreme nu te mai tii de promisiunile facute. Se pare ca munca ti-a ocupat majoritatea timpului si nu ai mai reusit sa ii acorzi atentia necesara. Poate ar fi bine sa iti iei liber in aceasta zi si sa planifici anumite activitati pe care sa le petreci impreuna cu partenerul de viata. Poti alege sa faci un gratar la marginea padurii sau te relaxezi la o piscina de fite. Vei vedea ca relatia voastra se va imbunatati dupa aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 11 – 17 noiembrie 2019

Zilele viitoare vei fi preocupat în legatura cu ceva legat de planul sentimental. Asta va fi foarte interesant mai ales pentru partenerul tau care va fi surprins de felul in care resusesti să descoperi ceea ce il preocupa cu adevarat. Oricare ar fi realitatea pe care o vei infrunta , nu trebuie sa se dezlantuie in adevarate conflicte si neintelegeri. Cu siguranta nu te caracterizeaza un astfel de comportament si vei rezolva eventualele probleme cu tact si eleganta. Este important sa ramai calm si stapan pe tine chiar daca sentimentele din interior te vor incerca si vei avea motive sa reactionezi; incearca sa nu faci valuri ca oceanul in furtuna.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Ai exersat putin prea mult in ultimele zile si s-ar putea sa te simti putin obosit. Cu toate acestea, mintea ta este inca activa si poti cauta stimulare prin carti, TV sau lecturi de un fel. Ar trebui sa gasesti orice inveti interesant. Astazi te-ai putea transforma intr-un calator din fotoliu!

Horoscop Varsator 08.07.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului