Horoscop Horoscop Varsator 09.05.2020

Dragostea este foarte reala pentru tine. Esti apt sa o iei foarte in serios, poate chiar prea in serios. Aceasta este una dintre acele emotii care in cele din urma preia creierul tau si nu lasa loc pentru ganduri rationale pe aceasta tema. Vestea buna este ca problemele legate de dragoste si romantism ar trebui sa se stabilizeze in acest moment, permitandu-ti sa infrunti aceasta zona a vietii tale dintr-o perspectiva rationala.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Esti priceput intr-un anumit domeniu, insa nu iti place sa arati asta in fata tuturor. Din contra, te prefaci ca stii cat ei si pastrezi atmosfera destinsa. Pe termen lung, un astfel de comportament nu iti este benefic, pentru ca poti pierde oportunitati importante pe plan profesional.

Horoscop Varsator 09.05.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului