Horoscop Horoscop Varsator 09.11.2019

Problemele cu privire la dragoste si romantism sunt in favoarea ta. Exista o forta puternica care te stimuleaza sa iei masuri. Asculta aceasta energie utila. Simte-te liber sa te afisezi deschis pe arena sociala. Discutile intre prieteni ar putea fi acum pline de satisfactii. Astazi sunt preferate tot felul de conexiuni.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 noiembrie 2019

Te vei bucura mai mult ca niciodata de placerile materiale din viata! Investesti mult timp si bani pentru a-ti reinnoi garderopa si look-ul si te gandesti doar la tine. Ar trebui sa fii putin mai atent la ce e prioritar pentru tine si sa realizezi ca intr-adevar acestea pot fi folositoare si frumoase dar nu se compara cu cele spirituale. Comentariile cuiva din apropiere te vor deranja si vor face ca weekend-ul tau sa nu fie tocmai unul reusit.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Ziua de azi te va gasi putin obosit dar totusi bine dispus. Tot ceea ce ai facut zilele trecute isi pune amprenta asupra starii tale si asta te poate supara putin. Iesirile eventuale cu prietenii iti ofera posibilitatea sa te destinzi si sa isi revii la starea dorita.

Horoscop Varsator 09.11.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului