Horoscop Horoscop Varsator 09.12.2016

Oamenii fara scrupule ar putea incerca sa te manipuleze in anumite situatii pentru a atinge unele scopuri. Ai grija! Va trebui sa fii atent la tot ceea ce se discuta in jurul tau pentru a preveni eventuale neplaceri cauzate de aceste persoane.

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

Horoscop saptamanal Varsator 04 – 10 mai 2020

Loialitatea îți este pusă la grea încercare în acest interval și ar fi bine să nu pici testul de acum dacă vrei să ai în continuare prietenii aproape. Se prea poate să nu ai timp pentru cei aflați la ananghie, dar cel puțin poți părea empatic pentru a nu deveni brusc ținta celor mai răutăcioase comentarii cu putință și judecăților extrem de acide ale celor din jur ce nu îți cunosc programul încărcat.
Cel care are cel mai mult de suferit de pe urma problemelor profesionale este partenerul de viață. Nu vrei să comunici și nici nu ești un bun ascultător, așa că nu este de mirare faptul că persoana iubită este nemulțumită și evită să discute în weekend.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Vei naviga in aceasta zi pe cea mai blanda adiere. Chiar daca te-ai adapostit mult timp, este ca si cum te-ai intoarce dintr-o tara indepartata. Esti calm, reimprospatat si relaxat si nici o problema legata de munca nu te poate zdruncina. Astazi vei observa lucrurile intr-o lumina mai pozitiva. Problemele care pareau insurmontabile se rezolva acum fara ajutorul tau. Norocosule!

Horoscop Varsator 09.12.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului