Horoscop Horoscop Varsator 10.09.2016

Te vei gandi sa pleci in tari straine pentru a te putea desprinde de toate activitatile de zi cu zi dar circumstantele nu te vor lasa sa scapi. Dupa-amiaza risti sa te certi cu persoana iubita dar ar fi bine sa vorbesti cu calm pentru a putea trece mai usor peste aceasta situatie.

Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Iesi din scoica ta astazi. Vei observa ca oamenii sunt mult mai sensibili la sentimentele tale pentru ca par sa fie mai emotionali in sine. Comunicarea poate sa se produca mai mult prin canale nescrise decat prin metodele traditionale, ceea ce este interesant intr-un moment in care majoritatea conversatiilor se petrec prin intermediul mijloacelor electronice. Fa tot posibilul sa anunti pe altii ca ii asculti.

Horoscop Varsator 10.09.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului