Horoscop Horoscop Varsator 11.02.2018

Romantele romantice si filmele ar fi putut sa te faca sa te simti mai pasionat si senzual. Astazi te astepti sa programezi o seara romantica cu partenerul tau. Cu toate acestea, alte obligatii sociale ar putea intra in calea ta. S-ar putea sa fi facut alte aranjamente cu mult timp in urma si ar putea fi legate de afaceri. S-ar putea sa fie mult mai tarziu decat ai sperat inainte de a iti putea vedea prietenul.

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

Horoscop saptamanal Varsator 04 – 10 mai 2020

Loialitatea îți este pusă la grea încercare în acest interval și ar fi bine să nu pici testul de acum dacă vrei să ai în continuare prietenii aproape. Se prea poate să nu ai timp pentru cei aflați la ananghie, dar cel puțin poți părea empatic pentru a nu deveni brusc ținta celor mai răutăcioase comentarii cu putință și judecăților extrem de acide ale celor din jur ce nu îți cunosc programul încărcat.
Cel care are cel mai mult de suferit de pe urma problemelor profesionale este partenerul de viață. Nu vrei să comunici și nici nu ești un bun ascultător, așa că nu este de mirare faptul că persoana iubită este nemulțumită și evită să discute în weekend.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

In ultima vreme ti-ai pierdut credinta in visele si fanteziile tale? Acum este momentul sa te concentrezi asupra a ceea ce doresti si sa mergi mai departe cu incredere. Ai facut destule reflectii si recenzii. Incepe sa implementezi si sa creezi. Viseaza si nu-i lasa pe ceilalti sa stea in calea progresului tau. Schimbarea de astazi poate fi subtila, dar ar trebui sa indice navigarea lina pentru urmatoarele cateva saptamani.

Horoscop Varsator 11.02.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului