Horoscop Horoscop Varsator 11.09.2019

Incepe ziua scriind intr-un jurnal. Aceasta ofera o cale de comunicare si conectare cu fiinta ta interioara. Lucruri pe care trebuie sa le faci, ambitii si chiar provocari pot aparea in timp ce scrii, oferind o harta pe care o poti urmari. Chiar daca inceperea este dificila, ramai cu ea. Cuvintele vor veni daca le oferi o sansa. Totul iti poate face ziua mult mai usoara.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating




Horoscop saptamanal Varsator 16 – 22 septembrie 2019

Spatamana aceasta doresti sa demonstrezi tuturor cat de capabil esti si iti iei munca in serios. Rezultatele bune se vor vedea dar te vei simti putin neputincios atunci cand trebuie sa te ocupi de anumite probleme sociale. Veti reusi sa vorbiti despre problemele personale cu o anumita persoana, ccea ce va deschide calea catre o mai mare intimitate.
Frumoasa combinatie dintre Venus si Mercur face ca in aceasta saptamana sa puteti da relatiei voastre de dragoste o noua directie.

Horoscop Varsator luna septembrie 2019

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Stresul si incordarea ar putea sa te influenteze astazi. Cealalta parte semnificativa ar putea fi cu un umor prost. Cand cei doi se vor reuni, este posibil sa doresti sa stai in liniste si sa nu spui multe. Iubitul tau a avut o zi aspra si este iritat de cuvinte si gesturi care ar fi incantatoare in alte momente. S-ar putea sa te simti putin incordat. Vrei sa ramai singur?

Horoscop Varsator 11.09.2019

varsator

Istoric Varsator



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului