Horoscop Horoscop Varsator 13.04.2018

Chiar daca situatia ta financiara nu este una asa cum te asteptai, astazi vei reusi sa rezolvi anumite probleme ce te deranjau de o perioada de timp. Stresul acumulat in ultimele zile te va face sa te gandesti sa iei o pauza si sa incerci sa te relaxezi. Te vei gandi sa mergi intr-o mica calatorie unde sa uiti de toate problemele pe care le ai.

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 17 -23 iunie 2019

La mijlocul săptămânii, planetele se aliniaza la timp pentru a-ti oferi încrederea de a flirta cu cineva de care esti atras. Sinceritatea este importantă pentru tine acum, deci, dacă simți că cineva minte, nu vei rămâne prea mult timp in alaturi de ea.
Vei câștiga puterea de a lua o decizie de la puternica opoziție Marte-Saturn la sfârșitul săptămânii. Fii atent să nu fii propriul vrăjmaș. Poti face progrese bune într-o situație romantică dacă rămâi optimist.
Vei face un progres major în munca ta in aceasta saptamana. Cel mai probabil, acest lucru se va întâmpla prin urmărirea metodelor mai tradiționale. Aceasta nu este saptamana potrivita pentru a experimenta noi tehnici de lucru.

Horoscop Vărsător luna iunie 2019

              Poate e momentul să faci o radiografie mai clară a cee ace îți face bine ție și celor apropiați, și ce nu te avantajează deloc. Din orice punct de vedere e bine să încerci să elimini riscurile și să instalezi mai multă stabilitate .

Pe la jumătatea lunii se pare că te așteaptă o surpriză plăcută, un vis mai vechi poate să devină realitate și astfel toată ființa ta se remontează. E nevoie uneori și de astfel de momente ca să ne restabilim increderea și puterea de a continua.

În ultima săptămână a lunii vei fi din ce în ce mai aglomerat și mai angajat în diferite activități cheie. Nu e ceva nou pentru tine, însă ar fi de preferat să faci și aici un pic de ordine.  Nu trebuie să lași rutina și VALUL să te ducă în orice direcție, poate un mic stop acum va însemna un adevart pas înainte, cu doza necesară de curaj și abilitățile pe care le ai, vei reuși.

Horoscop de ieri

Probabil ca ti-ai imaginat unele detalii despre modul in care crezi ca ar trebui sa fie lucrurile, fie intr-o situatie romantica, de afaceri sau de familie. Probabil ca aceste imagini vor intra in conflict cu realitatea, pe masura ce descoperi ca trebuie sa alegi o abordare mult mai analitica fata de ceea ce ai in vedere.

Horoscop Varsator 13.04.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului