Horoscop Horoscop Varsator 15.03.2020

Asteapta-te la cateva surprize foarte placute astazi. Daca esti singur, este posibil sa primesti un apel telefonic de la cineva care te intereseaza romantic. Acest lucru ar trebui sa iti creasca mult nivelul de incredere in sine si, prin urmare, e posibil sa plutesti tot restul zilei. Cu aceste aspecte, orice noua relatie sau proiect inceput astazi va avea o energie minunata in spatele ei.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Inima ta poate experimenta unele fluctuatii salbatice astazi. Poate parea ca emotiile tale s-ar afla intr-un tren deraiat de pe linii. Daca este asa, cel mai bun lucru de facut este sa stai singur si sa scrii ceea ce gandesti intr-un caiet. Vei descoperi ca esti mult mai putin confuz decat ai crezut. Cand ai anumite indoieli, consulta pe cineva pe care iubesti si ai incredere. Bazeaza-te pe instinctele tale.

Horoscop Varsator 15.03.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului