Horoscop Horoscop Varsator 15.10.2016

Exista o oarecare posibilitate sa fii bantuit de unele ganduri din viata ta romantica. Poate ca vei fi intrigat de ideea de a explora anumite domenii secrete ale relatiei voastre dar nu esti sigur cum sa comunici cu persoana iubita. Poate ca esti inca in etapa de testare asa ca asteapta pana stii exact cum te simti. In orice caz vei lua o decizie de a merge mai departe.

Horoscop saptamanal Varsator 11 – 17 noiembrie 2019

Zilele viitoare vei fi preocupat în legatura cu ceva legat de planul sentimental. Asta va fi foarte interesant mai ales pentru partenerul tau care va fi surprins de felul in care resusesti să descoperi ceea ce il preocupa cu adevarat. Oricare ar fi realitatea pe care o vei infrunta , nu trebuie sa se dezlantuie in adevarate conflicte si neintelegeri. Cu siguranta nu te caracterizeaza un astfel de comportament si vei rezolva eventualele probleme cu tact si eleganta. Este important sa ramai calm si stapan pe tine chiar daca sentimentele din interior te vor incerca si vei avea motive sa reactionezi; incearca sa nu faci valuri ca oceanul in furtuna.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Transmite o parte a zilei catre cineva despre care simtiti ca este mai calificat pentru a face fata. Nu are niciun sens sa incerci sa faci totul singur cand stii pe cineva afara, care este mai potrivit pentru sarcina. Astazi poti solicita o mana constanta si rabdatoare. Daca nu crezi ca ai abilitati, recunoaste-o. Vei castiga mai mult respect delegand decat incercand sa te indepartezi.

Horoscop Varsator 15.10.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului