Horoscop Horoscop Varsator 16.03.2020

Astazi este o zi buna pentru distractie. Bucura-te de compania familiei si a prietenilor si nu te lasa distras de gandurile sumbre despre munca sau bani. Doar relaxeaza-te si lasa-i pe ceilalti sa aiba grija de ei insusi. Iti place sa hranesti alti oameni si sa te asiguri ca se vor simti minunat, dar trebuie sa ai si un moment minunat, asa ca nu lucra prea mult. Cineva iti poate oferi un cadou in semn de dragoste si apreciere.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 23 – 29 martie 2020

Săptămâna aceasta vei simți primele semne că unele investiții pe termen lung încep să își arate profitabilitatea. Ai așteptat mult dar nu te-ai îndoit niciodată că va veni și acest moment. Se ivește de asemenea posibilitatea să realizezi unele operațiuni financiare de succes.
La serviciu există posibilitatea unor tensiuni și discuții contradictorii dar cu o atitudine tolerantă și cu puțin tact, toate se vor aranja la loc în bună pace.
Ești vulnerabil însă din punct de vedere sentimental, unde se arată un risc destul de mare de decepție sau deziluzie pe care ar trebui să îl eviți pentru că te va încetini în tot ceea ce întreprinzi. Să nu te pierzi în detalii pentru că  acum doar esențialul contează.

Horoscop Varsator luna martie 2020

A venit momentul cand toate lucrurile vi se dau usor, momentul cand scapati de fricile care pana acum va impiedicau sa va atingeti obiectivele propuse.Luna aceasta stelele sunt de partea ta, incearca si stabileste-ti cat mai multe scopuri , si la sfarsitul acestei luni vei fi surpins de rezultate.
pentru toate succese care te asteapta , cel mai probabil vei starni invidie in jur, oamenii o sa incerce sa te manipuleze ,sa te invinuiasca pe nedrept, nu lua in consideratie, e doar un obstacol.
Daca pe partea profesionala chiar reusesti sa iti depasesti limitele, fii foarte atent pe partea financiara e posibil sa pierzi o suma majora de bani dintr-o neatentie , nu incerca lucruri noi care cer investitie in plus.
Viata personala va avea de suferit schimbari radicale ,fie va apare o noua relatie , fie va incepe de la capat una veche , odata ce luati o decizie ,trebuie sa aveti in vedere faptul ca aceasta luna pune punct peste tot .

Horoscop de ieri

Lucrarile la proiecte care necesita imaginatie si sensibilitate ti-ar putea ocupa foarte mult timp astazi. Ar putea fi implicate unele cercetari aprofundate. Munca poate necesita multa energie si concentrare, poate mai mult decat te astepti, dar ar trebui sa fii mai mult decat multumit de rezultatele obtinute pana la urma. Nu uita sa iei pauze si nu uita sa mananci . La final, vei avea nevoie de combustibil!

Horoscop Varsator 16.03.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului