Horoscop Horoscop Varsator 21.08.2020

Asteapta-te la un impuls suplimentar de energie fizica astazi. Este o zi excelenta pentru curatarea dulapurilor. Exercitiile precum yoga sau mersul pe jos vor fi cele mai placute. De asemenea, s-ar putea dovedi ca merita tot timpul petrecut privind obiectivele. Esti acolo unde vrei sa te afli in aceasta etapa a vietii sau trebuie sa se faca schimbari? Da-i creierului si corpului tau un antrenament bun.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Actiunea este cuvantul zilei. Indiferent daca il initiezi sau il simti greoi, vei fi prins in vartejul acestuia. Incearca sa nu-ti pierzi curajul astazi, si nu te mira daca oamenii sunt insistenti. Poate ca acesta este modul lor de a spune ca au nevoie de tine si ca energia si aportul tau sunt importante. Ai incredere in cuvintele tale.

Horoscop Varsator 21.08.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului