Horoscop Horoscop Varsator 21.10.2018

S-ar putea sa fi inteles ca inteleptul care nu poate lua nimic in serios. Indiferent de situatie, o poti transforma intr-o gluma de orice fel. Umorul tau probabil ridica moralul tuturor celor din jur. Totusi, ai grija sa nu iei acest lucru prea in serios. Ar putea fi unii oameni care nu se simt confortabil cu umorul tau constant. Lasa-i sa stie ca ai si o parte serioasa.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop săptămânal Vărsător 25 martie – 31 martie 2019

Ai mare atenție la ce faci cu banii tăi. Nu e o perioadă prea bună pentru cheltuieli substanțiale și nici pentru investițiii majore. Orice activitate de acest gen ar trebuie să mai aștepte puțin, poate cu ceva mai mult tact și atenție sporită în toate detaliile care ți se prezintă.

Dar, cu toate acestea, stai bine la relaționarea și comunicarea cu cei din jurul tău. Ai o capacitate sporită de a asculta și de a te face ascultat de către toți cei pe care îi ai în jur și cu care intri în contact. Acest aspect poztiv și extrem de potent, al perioadei în desfășurare, îți va deschide ușa succesului în viitorul apropiat.

Una din problemele care te-a măcinat pentru ceva timp, acum va ajunge la o rezolvare simplă și fară repercursiuni, chiar dacă va fi nevoie de ajutorul unui consilier în materie  de legislație. Nu trebuie să dai frâu liber instinctelor, ci lasă lucrurile să curgă de la sine și vei fi în avantaj.

Horoscop Varsator luna martie

              Se pare că motivația ta salarială va crește în următoarea periodă. Nu văd modificări legate de locul/activitățile din carieră, dar banii vin, din ce în ce mai multi. Dacă te vei onora de obligatiile de service așa cum ai facut-o și până acum, chiar vei avea surprise plăcute. Sunt semnele tale astrale care demostrează aceasta.

Nu ai cea mai caldă și tandră lună din punct de vedere al sentimentelor. Dacă ești căsătorit nu mai continua să judeci partenerul pentru că se pot isca unele neplăceri care pot duce chiar la conflicte vădite. Pentru cei single, luna aduce tot aceleași obiceiuri de până acum, cu o minimă șansă de ameliorare spre finalul perioadei, cand, sub influența lui Venus, s-ar putea să ai parte de întâlnirea vieții tale.

Vărsătorii sunt sănătosi din fire și de la natură e știut acest adevăr, dar și vărsătorii obosesc și mai ales la programul pe care ți l-ai impos, ai toate șansele să ajungi destul de scurs de puteri la finalul zilei. E important să tii pasul cu tine însuți și să nu mai lași să treacă prea mult până începi să îți reorganizezi timpul în acord cu necesitățile normale de odihnă.

La bani, nu sună bine! Planurile pe care ți le faci având în vedere unele sume pe care le aștepți din partea altora, s-ar putea să nu poată fi realizate astfel. Nimeni din cei care ăți sunt datori nu se vor întoarce, cel puțin până spre finalul acestei luni, să înapoieze datoriile. Tu însă ai izvorul tău de sigurantă, care curge bine și neîntrerupt, așa că fii precaut la planuri și nu le abandona. Încearcă să amâni și timpul câștigat în acest fel foloseștel pentru a le perfecționa.

Horoscop de ieri

Ai putea fi incantat de o idee astazi, dar, din pacate, nimeni altcineva nu va fi. O parte dintre tine poate fi comunicativa si spirituala, in timp ce cealalta este confuza. Cele doua parti nu se leaga cu adevarat, deci ar trebui sa stai jos. Tine-ti ideile si salveaza-le pentru o alta zi.

Horoscop Varsator 21.10.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului