Horoscop Horoscop Varsator 25.01.2020

Daca te-ai gandit sa te apuci de studiul astrologiei, numerologiei, alchimiei sau oricarei alte stiinte oculte, aceasta este ziua potrivita pentru a incepe. Aderenta stiintifica la fapte si reguli se combina cu abilitati telepatice imbunatatite pentru a produce o abilitate eficace in astfel de domenii. Cauta cativa prieteni care iti impartasesc interesul si aranjeaza-te sa participi la o discutie cu privire la un subiect ce te atrage cel mai mult.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 06 – 12 aprilie 2020

Ieșirile nervoase ale partenerului de cuplu sunt principalele surse de nemulțumire pentru nativii din Vărsător. Deși nu au făcut niciun gest care să tulbure relația se simt sub lupa partenerului tot mai capricios. Poate ar fi momentul unei discuții serioase, mai ales marți când acuzele devin din ce în ce mai virulente. Vărsătorii vor afla adevărata cauză a suspiciunilor partenerului și anume zvonurile și bârfele unor persoane din anturajul comun.

Vineri și mai ales sâmbătă este un bun moment pentru pregătirea minivacanţei de Paște și de asemenea un prilej pentru a restabiliza relația cu partenerul de cuplu. Nu sunt schimbări majore la locul de muncă, așa că pe plan profesional nativii se bucură de o liniște încântătoare.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Astazi exista multe lucruri in mintea ta. In ultimele trei saptamani ai analizat relatiile tale la un nivel destul de profund. Oameni noi cu calitati atractive ar putea sa te ispiteasca sa faci o schimbare. Dar acesta este un moment bun in viata ta pentru a incepe prietenii sau relatii de dragoste? Esti dispus sa accepti tulburarile pe care le-ar crea astfel de schimbari? Acestea sunt intrebari demne de pus.

Horoscop Varsator 25.01.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului