Horoscop Horoscop Vărsător 25.02.2016

În această dimineață este posibil să fii îngrozită de ce vei vedea în oglindă. Ai muncit mult în ultima perioadă și ai fost stresată, deci probabil ești obosită. Ești pe cale să cedezi și să crezi că arăți mai rău decât de fapt arăți. Cumpărăți niște haine sau ieși la o plimbare. Mâine cu siguranță vei arăta la fel de bine ca întodeauna. Rezistă!

Din aceiasi zodie varsator

Horoscop varsator zilnic

Horoscop saptamanal Varsator 10 -16 iunie 2019

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul saptamanii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop Vărsător luna iunie 2019

              Poate e momentul să faci o radiografie mai clară a cee ace îți face bine ție și celor apropiați, și ce nu te avantajează deloc. Din orice punct de vedere e bine să încerci să elimini riscurile și să instalezi mai multă stabilitate .

Pe la jumătatea lunii se pare că te așteaptă o surpriză plăcută, un vis mai vechi poate să devină realitate și astfel toată ființa ta se remontează. E nevoie uneori și de astfel de momente ca să ne restabilim increderea și puterea de a continua.

În ultima săptămână a lunii vei fi din ce în ce mai aglomerat și mai angajat în diferite activități cheie. Nu e ceva nou pentru tine, însă ar fi de preferat să faci și aici un pic de ordine.  Nu trebuie să lași rutina și VALUL să te ducă în orice direcție, poate un mic stop acum va însemna un adevart pas înainte, cu doza necesară de curaj și abilitățile pe care le ai, vei reuși.

Horoscop de ieri

Daca te-a deranjat ceva, astazi este un moment bun sa rezolvi aceasta problema. Capacitatea ta de comunicare excelenta va fi si mai puternica daca este combinata cu energia de astazi. Daca problemele tale au de-a face cu un coleg, sef, sot, un prieten sau o ruda, vei gasi cuvintele pentru a iti comunica in mod eficient gandurile si sentimentele. Nu ezita sa faci aceste intalniri.

Horoscop Vărsător 25.02.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului