Horoscop Horoscop Varsator 25.08.2020

Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iti amani planurile din aceasta zi din cauza unor probleme de sanatate. Incearca sa mergi la un control de rutina pentru a te asigura ca totul este bine. Poate poti sa rezolvi anumite sarcini doar la telefon, fara a fi nevoit sa te deplasezi la birou. Exista posibilitatea ca un coleg sa iti sara in ajutor si sa iti predea el anumite proiecte. Relaxeaza-te.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 14 – 20 septembrie 2020

Provocarea ta din aceasta saptamana este obtinerea unui echilibru intre activitatile sociale si responsabilitatile casnice. Noi oameni sau evolutii interesante fac munca mai interesanta si viata o bucurie. Dar confuzia poate tulbura apele, asa incat, daca esti ingrijorata, discuta despre ceea ce te preocupa.

Horoscop Varsator luna septembrie 2020

Acesta este un moment deosebit de drăguț pentru tine- te simți în ton cu universul! Sunt făcute conexiuni sociale minunate și sosesc știri fantastice. Acesta este un moment distractiv pentru viața ta de dragoste și aspectele fizice ale relațiilor vor fi cu siguranță importante. Poate să apară o conversație lungă care te inspiră sau chiar te vindecă. Venus, Marte și Soarele fac o legătură armonioasă cu Uranus aducând o mare explozie de distracție și emoție – acesta este un moment strălucit pentru romantism, creativitate și aventură! Îți asumi riscuri majore și te simti eliberat! Planeta de comunicare iti stimuleaza comunicarea și vă ajută să vorbiți despre lucruri despre care de obicei sunt greu de discutat .Acesta este un moment puternic pentru a vă explora emoțiile; conectați-vă cu corpul vostru și întrebați-vă unde simțiți ceea ce simțiți!

Horoscop de ieri

Daca in prezent esti implicat romantic, iubitul tau ar putea trece la o pasiune totala. Acest lucru te poate arunca intr-o bucla si este posibil sa nu stii exact cum sa ii faci fata. Daca esti singur, ai putea intalni pe cineva pe care il consideri atragator, dar uiti sa obtii informatiile sale de contact! Pastreaza hartia si pixul la indemana. Nu vrei sa ratezi nimic!

Horoscop Varsator 25.08.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului