Horoscop Horoscop Varsator 26.02.2020

Nici unul dintre prietenii tai nu poate fi acasa astazi, asa ca probabil nu vei putea avea vreun fel de conversatii telefonice sau vizite cu ei. Acest lucru te poate determina sa te simti destul de singur. S-ar putea sa crezi ca nimeni nu-i mai pasa de tine. Stii bine ca nu este cazul. Vei citi sau urmari videoclipuri pana cand te va suna cineva!

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 06 – 12 aprilie 2020

Ieșirile nervoase ale partenerului de cuplu sunt principalele surse de nemulțumire pentru nativii din Vărsător. Deși nu au făcut niciun gest care să tulbure relația se simt sub lupa partenerului tot mai capricios. Poate ar fi momentul unei discuții serioase, mai ales marți când acuzele devin din ce în ce mai virulente. Vărsătorii vor afla adevărata cauză a suspiciunilor partenerului și anume zvonurile și bârfele unor persoane din anturajul comun.

Vineri și mai ales sâmbătă este un bun moment pentru pregătirea minivacanţei de Paște și de asemenea un prilej pentru a restabiliza relația cu partenerul de cuplu. Nu sunt schimbări majore la locul de muncă, așa că pe plan profesional nativii se bucură de o liniște încântătoare.

Horoscop Varsator luna aprilie 2020

Varsatorii ar trebui să își facă timp pentru relaxare, altfel se vor simții copleșiți de activitățile de zi cu zi. Este o perioadă bună pentru a pleca într-o călătorie alături de persoana iubită, o sa îți prindă bine atât pe plan spiritual cât și o serie de oportunități de ați dezvolta sfera emoținală.
La mijlocul lunii concentreazăți toată energia și atenția asupra carierei, fii pregătit pentru noi provocări iar efortul îți va fi răsplătit iar colegii te vor aprecia.
Veți fi suspicios in urma unor neînțelegeri ,sau anumite persoane îți pot provoca confuzie în viața ta. Daca te aflii în această situație încearcă să asculți punctul de vedere al celorlați. Prin urmare puțină nebunie și spontenaitate îți vor reanima viața.

Horoscop de ieri

Un varf de parfum familiar este probabil sa-ti trimita imaginatia intr-o alergare salbatica. Poate ca esti transportat brusc inapoi cand te intalneai cu cineva pe care il adorai. O data ce imaginatia ta incepe sa curga, poate fi dificil sa o incetinesti. Lumea ta de fantezie este probabil sa fie cel mai sigur loc in care sa te ascunzi, asa ca nu iti fa griji despre evitarea realitatii. Joaca in trecut, dar ramai conectat la ziua de azi.

Horoscop Varsator 26.02.2020

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului