Horoscop Horoscop Varsator 26.03.2018

Va fi mare agitatie in vecinatatea ta. Noi vecini s-ar putea muta, sa faca unele imbunatatiri sau noi intreprinderi ar putea sa isi deschida portile. Se asteapta o multime de vizitatori si multe apeluri telefonice. O anumita persoana cu un copil ar putea avea un rol important in aceste evenimente iar la un moment dar te vei decide sa mergi sa vezi ce se intampla. Ceea ce vei auzi ar putea sa fie unele informatii gresite. Nu crede tot ce auzi.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 09 – 15 decembrie 2019

Este o saptamana perfecta pentru comunicare si pentru a cere favoruri. Chiar daca pari timid vei fi foarte sociabil, spunand lucrurile intuitiv, la momentul oportun. Instinctele tale vor impresiona pe cei din jur si iti vor aduce succes profesional. Va exista posibilitatea de a intalni oameni noi din diferite domenii. Datorita dorintei tale de iubire si pasiune este un moment potrivit pentru a incepe sau a consolida relatia de dragoste.

Horoscop Varsator luna decembrie 2019

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii acestei zodii la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Exista o probabilitate ca astazi sa ai o intalnire emotionanta electrizanta. Unele detalii mai banale ale vietii pot declansa argumente care, desi sunt violente, sunt electrizante si scurte. Te-ai gandit ca este timpul pentru mai multa intensitate in viata ta. Indiferent daca stii sau nu, te gandesti tot felul de relatii umane.

Horoscop Varsator 26.03.2018

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului