Horoscop Horoscop Varsator 26.10.2019

Este posibil sa fii nevoit sa actionezi astazi pentru a iti apara pozitia. Mentalitatea ta actuala te-a adus intr-un anumit punct si acum te confrunti cu nevoia de a apara acest punct. S-ar putea sa simti ca batausul scolii iti cere banii de la pranz. Nu renunta fara lupta. Batausul este la fel de inspaimantat de tine.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 09 – 15 decembrie 2019

Este o saptamana perfecta pentru comunicare si pentru a cere favoruri. Chiar daca pari timid vei fi foarte sociabil, spunand lucrurile intuitiv, la momentul oportun. Instinctele tale vor impresiona pe cei din jur si iti vor aduce succes profesional. Va exista posibilitatea de a intalni oameni noi din diferite domenii. Datorita dorintei tale de iubire si pasiune este un moment potrivit pentru a incepe sau a consolida relatia de dragoste.

Horoscop Varsator luna decembrie 2019

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii acestei zodii la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Ziua de azi este buna pentru persoanele cu curiozitate si imaginatie - inclusiv pentru tine! Avand in vedere ca nu esti exact in forma emotionala de top, vei fi deosebit de recunoscator pentru cadourile pe care le aduce ziua. Daca esti dornic sa intalnesti alte persoane sau sa explorezi activitati noi cu prietenii, fa acest lucru. Aspectul este favorabil distractiei.

Horoscop Varsator 26.10.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului