Horoscop Horoscop Varsator 28.02.2017

In aceasta zi vei fi irascibil si vei refuza sa comunici cu persoanele din jurul tau. Vei fi tentat sa critici fiecare miscare pe care o fac colegii la locul de munca. Exista posibilitatea ca din cauza comportamentului tau sa provoci un adevarat scandal ce se va lasa cu unele penalizari. Vizita unei rude va reusi sa iti redea buna dispozitie si vei uita de evenimentele petrecute in aceasta zi.

Horoscop saptamanal Varsator 18 – 24 noiembrie 2019

Te vei bucura mai mult ca niciodata de placerile materiale din viata! Investesti mult timp si bani pentru a-ti reinnoi garderopa si look-ul si te gandesti doar la tine. Ar trebui sa fii putin mai atent la ce e prioritar pentru tine si sa realizezi ca intr-adevar acestea pot fi folositoare si frumoase dar nu se compara cu cele spirituale. Comentariile cuiva din apropiere te vor deranja si vor face ca weekend-ul tau sa nu fie tocmai unul reusit.

Horoscop Varsator luna noiembrie 2019

Luna aceasta va trebui sa te ocupi de relatia delicata pe care o vei avea cu o femeie din familie sau de la locul de munca. Comentariile si actiunile altor persoane din jurul tau de vor deranja. Evita totusi sa ai suspiciuni fata de oameni pentru a nu crea situatii neplacute.
Multi dintre voi prefera sa petreaca timpul liber in compania prietenilor decat alaturi de familie.
Veniturile financiare neasteptate sau vestile bune despre veniturile viitoare te vor bucura.
Un alta oportunitate a acestei luni este capacitatea ta de a rezolva o problema materiala sau legata de proprietate sau locuinta.

Horoscop de ieri

Colaborarea stransa cu cineva ar putea crea o afectiune puternica si calda intre voi. Poate sau nu sa fie o atractie romantica, dar, daca este, nu discuta prea mult acum. Situatia creeaza emotiile. Exista sansa ca atractia sa treaca maine dar probabil ai gasit pe cineva cu care poti colabora armonios. Asta este important!

Horoscop Varsator 28.02.2017

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului