Horoscop Horoscop Varsator 29.10.2019

Daca aveai ceva planificat pentru aceasta zi, ar fi bine sa amani pe alta data deoarece risti sa nu te simti in stare sa faci nimic. Inca de la primele ore ale diminetii, te simti slabit si fara vlaga. Poate ca munca pe care ai depus-o zilele trecute ti-a epuizat la maxim energia. De ce nu iti iei o zi libera doar pentru tine? Dute la un spa sau la un masaj, fa o baie fierbinte si urmareste filmele preferate. Meriti si tu putin rasfat din cand in cand.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 09 – 15 decembrie 2019

Este o saptamana perfecta pentru comunicare si pentru a cere favoruri. Chiar daca pari timid vei fi foarte sociabil, spunand lucrurile intuitiv, la momentul oportun. Instinctele tale vor impresiona pe cei din jur si iti vor aduce succes profesional. Va exista posibilitatea de a intalni oameni noi din diferite domenii. Datorita dorintei tale de iubire si pasiune este un moment potrivit pentru a incepe sau a consolida relatia de dragoste.

Horoscop Varsator luna decembrie 2019

Va fi o luna minunată care îi va conduce pe nativii acestei zodii la dezvoltarea sentimentelor, a castigarilor de bani dar și a recunoașterii eforturilor depuse, prin urmare vor putea reliza toate activitățile planificate pe o perioada lungă de timp.
Atenție însă la cheltuielile prea mari, nu este un moment bun pentru cumparaturi. Daca nu aveți in vedere acest lucru te poti confrunta cu probleme financiare. Atunci când aveți probleme financiare nu evitați să apelați la o persoana de încredere. Când vine vorba de sfera afectivă, dacă sunteți singuri puteți atrage atenția unei persoane cu care vei avea subiecte comune de discuție.

Horoscop de ieri

Lucrurile ar trebui sa iti mearga pe bine si s-ar putea sa simti ca se rezolva fara sa fii nevoit sa ridici un deget. In acelasi timp, o voce agitata in spatele mintii iti spune sa te uiti la spate. Ai toate bazele acoperite. Acesta este un moment bun pentru a lua in considerare alte perspective.

Horoscop Varsator 29.10.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului