Horoscop Horoscop Varsator 29.10.2019

Daca aveai ceva planificat pentru aceasta zi, ar fi bine sa amani pe alta data deoarece risti sa nu te simti in stare sa faci nimic. Inca de la primele ore ale diminetii, te simti slabit si fara vlaga. Poate ca munca pe care ai depus-o zilele trecute ti-a epuizat la maxim energia. De ce nu iti iei o zi libera doar pentru tine? Dute la un spa sau la un masaj, fa o baie fierbinte si urmareste filmele preferate. Meriti si tu putin rasfat din cand in cand.

  • Horoscop Dragoste varsator Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani varsator Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste varsator Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Varsator 01 iunie – 07 iunie 2020

Ai multe lucruri de spus sau mai bine zis de reproşat persoanei iubite și ții de ceva vreme ascunse toate nemulţumirile. Săptămâna acesta paharul se cam umple și începi să te manifești cum nu se poate mai zgomotos. Trântești obiecte, mergi apăsat și ridici tonul chiar și la cele mai mici critici care ți se aduc. Abia după joi se vor mai calma spiritele și te vezi nevoit să îți ceri scuze pentru ieșirile nervoase.
Lucrurile intră pe un făgaș normal la locul de muncă, acolo unde pentru câteva zile te-ai simțit ca la închisoare. Regulile mult prea stricte chiar și pentru tine și atmosfera apăsătoare te-au făcut să îți dorești a găsi altceva de muncă, dar bine că nu te-ai pripit. Restricțiile de orice fel dispar chiar de la începutul săptămânii și te simți în largul tău din nou.

Horoscop Varsator luna iulie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Daca ti se pare ca cei din jurul tau nu se aliniaza la asteptarile tale, nu inseamna ca sunt rau intentionati. Asadar, astazi ar fi bine sa incerci sa eviti sa judeci prea aspru si sa pui etichete. in schimb, cauta punctele convergente si fii cooperant, pentru a gestiona cat mai bine eventualele tensiuni care apar in relatii si parteneriate. De maine, poti avea parte de favoruri si beneficii materiale.

Horoscop Varsator 29.10.2019

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului