Horoscop Horoscop Vărsător 8.03.2016

Te simți ca și cum plimbi un cățel pe care nu îl hrănești. Cățelul este curios, și câteodată imprudent. Nu este conștient de pericolul mașinilor și că poate fi călcat. Ai responsabilitatea de a îl învăța multe lucruri, dar în același de a îi lasa libertatea de a ieși și a explora. Câștigă respectul celorlalţi prin disciplinarea lor într-un mod distractiv.

Horoscop săptămânal Vărsător 18 februarie – 24 februarie 2019

Trebuie să fii cu băgare de seamă la ce afirmații faci, mai ales în preajma zilei de marți, pentru că dacă vei folosi cuvinte nepotrivite la momente nepotrivite se popate ca cineva să se supere și să avem un conflict de gestionat. Nu te afli în cea mai bună stare de spirit și riști să arați prea mult acest lucru în preajma ta și astfel poți produce deranj.

Deși nu e imposibil, ar trebui să încerci să te adaptezi la situație și mai ales la personele care întră în contact cu tine, poate au și ele o stare la fel de sensibilă ce nu e ușor de tolerat.

Un vânt al schimbării suflă prin casa ta. Te tot gândești de ceva timp și tot amâni momentul în care să scapi de lucrurile ce nu îți mai sunt de folos. Se pare că în următoarele săptămâni vei pune în mișcare un plan măreț de redecorare și reutilare a casei tale, plan care se va dovedi foarte inspirat și de bun augur pentru tine.

Horoscop Varsator luna februarie

Ai acum șansa să aprofundezi discuțiile cu jumătatea ta și să luați împreună decizii mari. Să nu uiți însă că intr-un cuplu așteptările sunt reciproce, cu alte cuvinte nu cere imposibilul și, mai ales, nu cere mai mult decât poți da tu.  Toate aceste au mare șansă să fie împlinite, deci trebuie multă selecție în ceea ce vă propuneți. Se leagă lucrurile așa cum va doriți, dar trebuie să fiti siguri că vă doriți ce este necesar și de folos pentru voi.

În carieră, ești puțin cam agitat, ești cuprins uneori de frici care nu se justifică, ba mai mult ai putea să folosești aceste frici pentru a te fortifica în experiența ta profesională. Ai dușmani? Cine nu are, dar vezi să nu dai mai multă importanță decât merită, pentru că atunci vei transfera din puterea ta către aceia. Nu e cazul să te blochezi în fața la nou, nu te opri din evoluția naturală a ta. Toti trecem la un moment dat prin necunoscut și dacă încercăm să le evită, nu știm ce ne rezervă cu adevărat viitorul. E bine să accepți provocările și să te stăpânești de la frica de nou.

Deși o stare de neliniște și nervozitate te vor însoți toată luna, ai totuși capacitatea de a merge mai departe pe drumul cel bun și vei culege rezultate dacă nu te oprești. Important este să ai încredere în tine și apoi, tot ce vei face, vei face bine.

Horoscop de ieri

Astepta-te la cateva vesti minunate despre bani, eventual la o avansare profesionala. Poate ca trebuie sa iti controlezi nevoia de a plange cu lacrimi de bucurie. Intr-o alta directie, un prieten apropiat ar putea trece prin anumite schimbari si ar putea dori sa stie ca poate avea sprijinul tau. Cel mai bun mod de actiune ar fi sa asculti mai degraba decat sa dai sfaturi. S-ar putea sa trebuiasca sa te controlezi in cazul in care situatia sfideaza toate motivele.

Horoscop Vărsător 8.03.2016

varsator

Istoric Varsatorhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului