Horoscop Horoscop Balanță 4 – 10 noiembrie 2013

Nu te poți abține să nu faci tot soiul de remarci răutăcioase la adresa celor din jur astfel că după mijlocul săptămânii vei avea câțiva dușmani în plus. Oamenii sunt orgolioși, iar atunci câdn le critic munca asigură-te că ești cât se poate de gentil pentru a nu lăsa în urmă niște suflete zdrobite. Dacă criticile te motivează pe tine cel mai bine nu înseamnă că toată lumea are nevoie de un impuls acid.

Ai toate şansele să ajungi în mijlocul unor intrigi sentimentale, deci cu alte cuvinte cineva își simte amenințată stabilitatea cuplului de prezența ta. Poate ar fi momentul să pui lucrurile la punct dacă nu vrei să planeze asupra ta suspiciuni eterne și priviri răutăcioase din cauza zvonurilor împrăștiate.

Din aceiasi zodie zodiac-european

Horoscop zodiac-european zilnic





Horoscop Pesti 28.04.2024

Exista o anumita probabilitate ca vei dori sa evadezi din realitate astazi. Nu iti doresti sa te confrunti cu o situatie care cere sa te angajezi. Este oare pentru ca te temi ca nu ai capacitatea de a-ti asuma aceasta noua responsabilitate? Aceasta este o sansa sincera de a-ti implini visele de succes. Nu poate fi vorba de evitare! Porneste la treaba!

Horoscop de ieri

Energia planetara de astazi va fi foarte solicitanta. In timp ce te framanti daca esti sau nu la "standard", planetele, intr-un mod foarte obraznic, raspund ca nu esti! Asta pentru ca te misti prea repede. Schimbarea de directie pe care o faci in acest moment este profunda, totusi incerci sa o iei usor. Indrazneste sa incetinesti si sa mergi mai adanc.

Horoscop Balanță 4 – 10 noiembrie 2013

balanta

Istoric ZODIAC EUROPEAN



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului