Horoscop Horoscop Balanta 01.02.2024

Romantismul este in aer, si dintr-odata observi ca in jurul tau cupluri umbla mana in mana, schimband priviri pline de dor. Acest lucru te-ar putea face sa reflectezi asupra situatiei tale. Daca vrei sa faci un pas in directia iubirii si romantismului, simte-te liber sa mergi inainte, dar nu te agata prea mult de rezultatele pozitive. Daca iti pui prea multe sperante, ai putea sfarsi cazand tare. Ia totul usor.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Informatiile care iti parvin astazi pot fi umbrite si deluzionale. Ia-le cu o particica de sare. Cineva ar putea incerca sa te insele. Verifica orarul autobuzului de doua ori inainte de a urca la bord. Altfel, ai putea sa te pierzi intr-o parte gresita a orasului. Fii rabdator si incearca sa nu te superi prea tare daca nu primesti raspunsurile pe care le doresti. Adevarul va iesi la iveala destul de curand.

Horoscop Balanta 01.02.2024

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului