Horoscop Horoscop Balanta 01.09.2019

Astazi ai putea astepta cu nerabdare un apel telefonic care pare sa nu vina niciodata de la un partener romantic actual sau potential. Acest lucru ti-ar putea trezi nesiguranta si te va determina sa te gandesti la ce este mai rau. Ar trebui sa fii usurat atunci cand apelul va veni in sfarsit, probabil pe la amiaza. Relaxeaza-te, stai acolo si mentine-te ocupat!

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 04 – 10 mai 2020

În mod normal apreciezi evoluția prietenilor, dar în această săptămână ești ceva mai puțin vesel când auzi că altora le merge bine. Nu este totuși o invidie total gratuită pentru că mulți au progresat pe plan profesional folosindu-se de o serie de metode deloc cinstite. În aceste condiții, ajungi să te întrebi la mijlocul intervalului dacă nu cumva munca ta cinstită este o pierdere de vreme.
Dilemele morale nu te ajută să achiți datoriile urgente de care ai uitat și d e aceea cauți niște scuze credibile pe care le prezinți cu sânge rece. Nimeni nu se îndoiește de buna ta cuviință, însă nu este cazul să îți faci un obicei din a spune minciuni.

Horoscop Balanta luna aprilie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Veți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Ziua de astazi este una potrivita pentru a-ti sorta afacerea. Aranjeaza hartiile importante si scapa de materialele straine care se inghesuie in spatiul de acasa. Daca iti faci timp pentru asta acum, vei reusi sa economisesti mai mult timp pe termen lung. In ceeea ce priveste viata ta sentimentala, incearca sa fii expresiv. Clasifica-ti vechile intelegeri care ar putea interfera cu placerea ta, chiar daca distanta este un rau social. Mai presus de toate, incearca sa te bucuri!

Horoscop Balanta 01.09.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului