Horoscop Horoscop Balanta 02.01.2020

Un apel telefonic destul de descurajant ar putea sa vina astazi. Acest lucru ar putea aduce noutati despre o intarziere temporara intr-unul dintre proiectele tale. Probabil va trebui sa ai de-a face cu niste mici detalii banale cu care preferai sa nu te deranjezi. Acest lucru poate dura prea mult timp.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta aduce bani, fericire si armonie fara sa te straduiesti sau sa muncesti prea mult. O conexiune importanta intre Jupiter si Venus faca ca aceasta sa fie o perioada perfecta pentru intalniri sociale si pentru a te apropia de o persoana la care visezi de ceva timp. De asemeni vei fi dornic sa stergi rutinele obisnuite si sa faci ceva diferit.

Horoscop Balanta luna ianuarie 2020

Luna aceasta iti rezeva noi provocari reusind sa stabilesti noi obiective si sa-ti atingi scopurile. Relatiile cu superiorii si cu cei mai in varsta vor fi excelente reusind sa-ti prezinti ideile si sa rezolvi probleme importante, ridicandu-te la un alt nivel profesional. Ai toate sansele sa rastorni muntii si apoi sa sarbatoresti victoria. Oamenii din jurul tau sunt mai cooperanti si iti vor oferi ajutor ori de cate ori ai nevoie. Vei fi mai otimist si vei reusi sa privesti lucrurile intr-o perspectiva mai larga, rezolvand aproape toate problemele pe care le aveai. In ceea ce priveste dragostea stii exact ceea ce iti doresti si daca esti deja intr-o relatie vei rezolva eventualele conflicte pe care le aveai gasind stabilitate in partener.

Horoscop de ieri

In aceasta zi ai putea observa ca iti lipseste concentrarea deoarece nu ai reusit sa iei in considerare anumite detalii ce sunt destul de evidente pentru ceilalti. Incearca sa participi la proiecte ce necesita atentia ta astfel incat actiunile tale sa fie cele mai bune activitati la care ai participat. In cazul in care te simti depasit de situatie , ar fi bine sa apelezi la cativa prieteni.

Horoscop Balanta 02.01.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului