Horoscop Horoscop Balanta 02.11.2020

Daca esti pe piata romantismului, fie cu un nou partener, fie cu relansarea focului cu un partener actual, fii atent. Problemele mici ar putea schimba persoana care detine controlul astazi. Este posibil sa apara conditii extreme, datorita emotiilor sensibile combinate cu un val de energie din exterior. Incearca sa nu te superi prea mult atunci cand tensiunea va creste din cauza a ceva neimportant.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea ca in urma unor discutii pe care le-ai avut in urma cu cateva zile sa fii criticat pentru felul in care te-ai purtat. Incearca sa iti pastrezi calmul si sa nu te contrazici cu cei din jur deoarece risti sa isti un adevarat scandal. Spre seara vei primi un telefon ce te va informa ca vei fi nevoit sa pleci pentru cateva zile in interes de serviciu.

Horoscop Balanta 02.11.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului