Horoscop Horoscop Balanta 03.04.2020

Ziua de astazi ar putea fi plina cu rasuciri neasteptate, viraje si cotituri pe drumul tau, pentru care s-ar putea sa nu fii pregatit. Se pare ca cineva a uitat sa instaleze semnul care avertizeaza asupra curbelor ascutite. Fii in cautare de obstacole neasteptate in drum. Cand ajungi la ele, fii atent. Exista posibilitatea ca o persoana apropiata sa iti aminteasca sa pastrezi lucrurile reale.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna aprilie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Veți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Dragostea se intensifica pe masura ce comunicarea este sporita de energia, entuziasmul si focalizarea ta si a partenerului tau. Daca nu esti deja implicat, s-ar putea sa afli despre cineva nou si interesant care iti impartaseste interesele si poate nu traieste atat de departe. Astepta-te sa faci o multime de calatorii scurte in cartierul tau, probabil pentru a afla lucruri noi. Daca te-ai gandit sa te muti, s-ar putea sa faci multa miscare in casa. Type a message

Horoscop Balanta 03.04.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului