Horoscop Horoscop Balanta 04.09.2020

Prietenii ar putea sa te ademeneasca sa li te alaturi intr-o o scurta excursie de o zi. Este o zi minunata pentru a face o astfel de iesire, daca este posibil. Probabil ca ai lucrat din greu si trebuie sa scapi de munca pentru o vreme. Nu te mira insa daca exista o intarziere. Tu sau unul dintre prietenii tai ati putea astepta o discutie cu cineva.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Trebuie sa iei ramas-bun de la cineva, dar nu va fi la fel de dificil pe cat iti este teama. Astazi vei vedea ceva care te va face sa intelegi ca aceasta rascruce a drumurilor aduce doua cai foarte satisfacatoare, dar opuse, pentru fiecare dintre voi. Asadar, sa ii lasi sa isi urmeze propriul drum nu este o respingere. Acum vezi ca ramanerea pe acelasi drum este o greseala pentru amandoi. Intrii intr-o faza puternica si altruista care iti va incalzi inima chiar si atunci cand iti lipseste persoanele dragi.

Horoscop Balanta 04.09.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului