Horoscop Horoscop Balanta 06.09.2019

Nu te mira daca esti putin melancolic astazi. Influentele planetare ale zilei iti pot spori sensibilitatea la orice, inclusiv la sentimentele tale. Poti sa plangi daca trebuie – poate fi curatator. Incearca sa nu te intristezi prea mult, deoarece lucrurile vor parea mai bune maine. Ai grija de tine astazi.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 16 – 22 septembrie 2019

Saptamana aceasta vei reusi sa rezolvi cu usurinta anumite promisiuni vechi si obligatii pe care le aveai. Un partener romantic sau un prieten vechi va discuta deschis despre reletiile din trecut sau despre situatiile dintre voi care nu au fost tocmai asa cum si-ar fi dorit. Evitati discutiile de grup care nu sunt potrivite in aceasta perioada. Sefii sau superiorii se pot dovedi lipsiti de incredere.

Horoscop Balanta luna septembrie 2019

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Astazi ai putea vizita un prieten care se recupereaza dintr-o boala sau un alt tip de vatamare. Aceasta persoana poate fi plictisita si irascibila si ar trebui sa fii pregatit sa auzi totul despre frustrari. Prietenul tau are nevoie de un umar pe care sa planga, asa ca asculta. Intr-o zi, s-ar putea sa vrei ca cineva sa faca acelasi lucru pentru tine! Fii sustinator fara a fi de acord cu fiecare reclamatie. Prietenul tau are nevoie de companie, nu de codificare.

Horoscop Balanta 06.09.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului