Horoscop Horoscop Balanta 08.08.2020

In ultima perioada ai facut tot felul de promisiuni marete pe care nu le-ai tinut din diverse motive. Astazi esti pus in acea situatie in care esti nevoit sa iti ceri scuze pentru a nu deteriora o relatie de prietenie la care tii. Chiar si asa nu te astepta sa fii iertat pe loc si este de inteles caci persoana respectiva se baza pe tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna septembrie 2020

Luna nouă în zodia ta, creeaza spațiu pentru a te reconecta cu tine în meditație liniștită. Planificați o zi întreagă în jurul îngrijirii de sine dacă puteți! Petreceți timp în natură, gătiți o masă delicioasă și petreceți timp cu oamenii preferați. Nevoile tale se vor schimba constant, dar este un moment minunat pentru a reflecta asupra a ceea ce aveți nevoie, astfel încât să puteți cere acest lucru clar. De asemenea, vei fi inspirat să te gândești la viitor și te găsești dornic să te conectezi cu oameni care îți împărtășesc sperantele, politica, hobby-urile, și idealurile. Aceasta este o lună puternică pentru a da drumul trecutului și a procesa emoțiile despre copilăria ta, problemele cu familia ta și lecțiile pe care le înveți despre siguranță și granițe.
Acesta este un moment minunat pentru a vă curăța energic casa și este, de asemenea, un moment excelent pentru a vă curăța literalmente spațiul!

Horoscop de ieri

Partenerul de viata este prins in probleme familiale si nu poate petrece timpul cu tine? Nu lasa nesiguranta sa profite la maximum de voi. Partenerul tau trebuie sa aiba de-a face cu familia acum. Relaxeaza-te, fa ceea ce doresti sa faci si ai incredere ca veti petrece mai mult timp impreuna cat mai curand posibil. Dupa ce a avut de-a face cu problemele din familie, vei fi un refugiu pasnic pentru partenerul tau.

Horoscop Balanta 08.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului