Horoscop Horoscop Balanta 08.08.2020

In ultima perioada ai facut tot felul de promisiuni marete pe care nu le-ai tinut din diverse motive. Astazi esti pus in acea situatie in care esti nevoit sa iti ceri scuze pentru a nu deteriora o relatie de prietenie la care tii. Chiar si asa nu te astepta sa fii iertat pe loc si este de inteles caci persoana respectiva se baza pe tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Comunicarea ar putea necesita putin efort suplimentar astazi. Un partener de afaceri sau romantic ar putea parea ca iti ascunde ceva. S-ar putea sa primesti niste vibratii neplacute si sa te intrebi daca exista probleme in parteneriatul vostru. Nu-ti fie teama sa intrebi. Prietenul tau probabil nu iti va spune care este problema, dar te va asigura ca nu are legatura cu tine.

Horoscop Balanta 08.08.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului