Horoscop Horoscop Balanta 09.01.2022

Mesaje nedorite si cateva solicitari telefonice ar fi aproape o usurare binevenita din comunicarile intense pe care le-ai avut cu oamenii in ultima vreme. Toata aceasta intensitate este interesanta, desigur, dar si consumatoare de timp mai mult decat ti-ai dori. Abia ai timp sa te ocupi de treburile tale, cu atat mai putin de ale altora. Relaxeaza-te.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Nu este nevoie sa te lovesti cu capul de un perete pentru ca ziua de astazi va fi o provocare, dar nu este nimic la care sa nu poti face fata. Configuratiile planetare de astazi te vor impinge sa pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat in ultimele luni. Lasa-te dus de val. Oamenii cred uneori ca esti bun la aprinderea focurilor, dar nu poti sa le mentii. Este timpul sa le dovedesti ca au gresit!

Horoscop Balanta 09.01.2022

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului