Horoscop Horoscop Balanta 09.10.2019

Emotiile tale sunt astazi afectate si esti incurajat sa iei anumite masuri. Oamenii s-ar putea sa aiba o prima atitudine care te poate enerva. In aceasta zi esti mai interesat de colectiv si de imbunatatirea situatiei pentru toti. Este posibil ca cineva sa contravina acestui mod de actiune, provocand agitatie in relatiile tale. Respecta-ti principiile si actioneaza cu incredere.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 04 – 10 mai 2020

În mod normal apreciezi evoluția prietenilor, dar în această săptămână ești ceva mai puțin vesel când auzi că altora le merge bine. Nu este totuși o invidie total gratuită pentru că mulți au progresat pe plan profesional folosindu-se de o serie de metode deloc cinstite. În aceste condiții, ajungi să te întrebi la mijlocul intervalului dacă nu cumva munca ta cinstită este o pierdere de vreme.
Dilemele morale nu te ajută să achiți datoriile urgente de care ai uitat și d e aceea cauți niște scuze credibile pe care le prezinți cu sânge rece. Nimeni nu se îndoiește de buna ta cuviință, însă nu este cazul să îți faci un obicei din a spune minciuni.

Horoscop Balanta luna aprilie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Veți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Scutura praful din ultimele saptamani si lasa confuzia in spate. Imaginatia ta imensa si abilitatea creativa au ramas in stare latenta, deoarece nu iti puteai da seama cat de bine sa le canalizezi. Poate ca au fost folosite negativ, ceea ce duce la o cadere nedorita in anumite zone ale vietii tale. Vestea buna este ca lucrurile se schimba. Fa un efort constient pentru a reorienta aceasta creativitate intr-o directie mai pozitiva.

Horoscop Balanta 09.10.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului