Horoscop Horoscop Balanta 09.12.2022

Cineva pe care il consideri prieten s-ar putea dovedi mai putin demn de incredere astazi. Exista indicii de inselaciune peste tot in jurul tau. Poate ca cineva ascunde ceva sau spune minciuni. Nu fi prea suspicios fata de nimeni, dar verifica faptele inainte de a crede pe cuiva pe cuvant. Cel mai bine este sa faci asta oricum.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Generozitatea este una dintre cele mai bune calitati ale tale. Ai abilitatea neobisnuita sa dai tot fara sa astepti nimic in schimb si castigi o mare cantitate de putere si lumina din aceasta generozitate. Cu putin efort, ai putea deveni unul dintre acei oameni care nu se asteapta niciodata la schimburi. Ai putea deveni un „sfant” intr-un mod foarte real.

Horoscop Balanta 09.12.2022

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului