Horoscop Horoscop Balanta 10.06.2019

S-ar putea sa te simti astazi putin suparat. Instiintele tale de ingrijire doresc cu adevarat sa asiste multi oameni care iti cer ajutorul si sfaturile, dar nu poti scapa de sentimentul ca ei profita de tine sau incearca sa te faca sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci. Da, e greu sa fii un parinte bun pentru altii si pentru tine in acelasi timp.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna aprilie 2020

Astrele spun că în această lună puneți pe primul plan relația amoroasă și începeti să luați în serios obligațiile față de persoana iubita.
În sfera profesională ar fi benefic pentru dumneavostră să vă asumați mai multe riscuri, să luați inițiativă sau încercați să vă asumați mai multe responsabilități o să obsevați că veți fi apreciat pentru asta.
Veți spune adio tuturor îngrijorărilor cu care vă confruntați din cauza banilor la mijlocul lunii.
Acum este momentul oportun pentru a vă face planuri de viitor, dar în același timp ai putea ieși din rutina zilnică să te răsfăți cu diferite activități și mici plăceri de ce nu.
Daca sunteți o persoană singură, exista șanse să vă găsiți un potențial partener, care vă va impresiona cu bunul simț si vă va face sa vă simțiți foarte bine in prezența lui.

Horoscop de ieri

Posibilitatea sosirii vizitatorilor in aceasta zi, probabil in legatura cu o activitate de grup sau eveniment social pe care speri sa o gazduiesti in viitor, te-ar putea pune la curatenie si poate te va incuraja sa faci chiar si o mica redecorare. Mai mult de o persoana incearca sa te contacteze, iar toti cei care vor fi prezenti vor avea idei interesante si informatii utile. Pana la sfarsitul zilei, energia si entuziasmul tau ar trebui sa fie mult mai mari decat au fost dimineata. Type a message

Horoscop Balanta 10.06.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului