Horoscop Horoscop Balanta 11.08.2023

S-ar putea ca propriile tale cuvinte sa fie folosite impotriva ta intr-un mod care sa te faca sa pari a fi cel rau. Cand vine momentul, incearca sa faci o respingere in numele tau, asigurandu-te ca lasi cealalta persoana sa stie ca problema este comportamentul lor si nu ii ataci ca persoana.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Pe măsură ce ne apropiem de luna plină în Capricorn, cărțile te îndrumă să apesi pe butonul de pauză și să priorizezi odihna și reîncărcarea. Este vorba despre ritualuri de îngrijire personală, loțiuni și potionuri, recuperarea somnului și acordarea unui răgaz bine-meritat (da, chiar și de la rețelele de socializare!). Gândește-te la aceasta ca la întreținerea sufletului tău, asemenea modului în care ai grijă de o piesă de îmbrăcăminte prețioasă sau de gadgetul tău preferat. Această perioadă de odihnă nu se referă doar la inactivitate fizică—este, de asemenea, un moment pentru claritate mentală și echilibru emoțional. Așadar, prioritizează meditația și conștientizarea. Fă plimbări lungi în natură și ai încredere că noi idei și perspective vor apărea din acest spațiu al neactivității.

Horoscop Balanta 11.08.2023

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului