Horoscop Horoscop Balanta 12.08.2017

Exista posibilitatea ca un coleg sa incerce sa profite de bunatatea ta si sa te folosesca in scopuri personale. A fi bine sa fii atent la ce persoane sunt in jurul tau si sa incerci sa nu te lasi folosit de nimeni. Relatia cu partenerul de viata se pare ca merge din ce in ce mai bine si ca sunteti pe cale sa luati o decizie importanta in ceea ce priveste relatia voastra.

Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Prietenii sau persoanele apropiate ar putea sa fie excesiv de exigente in decursul acestei zile. Ca o persoana generoasa si orientata spre servicii, vei avea tendinta de a merge sa faci ceea ce doresc ceilalti. Ceea ce faci este ok, dar nu ii lasa sa treaca peste linie. Incearca sa iti economisesti putina energie pentru ziua de maine.

Horoscop Balanta 12.08.2017

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului