Horoscop Horoscop Balanta 13.01.2020

Balanta financiara ar putea fi in stele pentru tine si nu poate fi chiar ceea ce te-ai fi asteptat. Poate fi vorba sa primesti un bonus, de rambursarea unui imprumut pe care l-ai facut cu mult timp in urma sau o simpla decontare. Oricare ar fi, cu siguranta va fi o surpriza placuta. Totusi, nu o cheltui intr-un singur loc. Astepta cateva zile si apoi consulta un profesionist in legatura cu viitorul tau financiar. Acest lucru ar putea face o mare diferenta pentru tine.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 01 iunie – 07 iunie 2020

Este o săptămână de-a dreptul fructuoasă din punct de vedere financiar. Niște proiecte mai vechi prind viață și te bucuri de reușită mai ales pentru că știi că în imediata perioadă nu vei mai fi nevoit să lucrezi din postura de angajat. Îți place ideea să conduci și deja faci un plan cât se poate de clar despre ceea ce vrei să fai, de cât timp ai nevoie și de ce fel de oameni vrei să te înconjori.
După mijlocul săptămânii ai parte de niște momente tensionate în cuplu sau în familie dacă ești căsătorit. Ies la iveală niște nemulțumiri mai vechi ale persoanei iubite și te cam iau pe nepregătite. În loc să te implici într-o ceartă și mai mare, mai bine ai analiza situația per ansamblu pentru că făcut mici greșeli relaționale.

Horoscop Balanta luna iulie 2020

În această lună nativii din zodia Balanței nu vor duce lipsa treburilor casnice,ocupându-le complet timpul liber.
O personă apropiată se simte singură , trebuie să îti dedici timpul ei și să îi acorzi mai multă atenție.
Relația tensionată dintre voi se va liniști în cele din urma. Dupa prima săptămână a lunii ar fi indicat să încetinești ritmul domeniului de activitate, relaxați-vă și bucurați-vă de liniste. La sfârșitul lunii va fi o atmosferă tensionată între colegi.
O anumită personă va răspândi zvonuri despre tine. Încearcați să stăpânești situația , cu toate acestea înainte de a lua orice masură consultați-vă cu o persoana de încredere.

Horoscop de ieri

Simte-te liber sa vorbesti astazi. Poate ca nimeni nu ti-a auzit punctul de vedere de ceva vreme. Probabil este important pentru ei sa o auda. Doar pentru ca oamenii nu iti cer parerea, asta nu inseamna ca nu este valabila. Ai o perspectiva intuitiva incredibila pe care altii nu reusesc sa o vada. Nu presupune ca stiu ceea ce gandesti - chiar daca probabil tu stii ce gandesc.

Horoscop Balanta 13.01.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului