Horoscop Horoscop Balanta 13.03.2019

Dorinta de a efectua un serviciu de un anumit fel te-ar putea face sa iti grupezi activitatile de astazi. Ai putea participa la o intalnire a unui grup cu care nu esti inca familiarizat si ai putea sa te simti ca o cincea roata la caruta. Ia-ti inima in dinti! Vei afla in curand, ca oamenii dintr-un anumit grup ar dori sa apeleze la ideile tale. Perspectivele tale ar trebui sa se dovedeasca valoroase pentru ei si vor fi rapizi sa observe asta!

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Balanță 18 martie – 24 martie 2019

Nu te lași niciodată de ritmul pe care ți-l autoimpui, uneori pentru că așa te-ai obișnuit sau put și simplu pentru că ai convingerea că nu trebuie să dezamăgești. Cu toate astea, tu ești persoana care face cele mai mari sacrificii, și ar fi timpul să mai spui și cu  – nu – să mai refuzi dacă nu vrei să faci un anume lucru. Chiar dacă e mereu de preferat să te comporți plăcut pentru cei din jur, ar fi timpul să îți acorzi puțină atenție și ție, doar ție.

Joi e ziua în care vei avea posibiltatea să iei taurul de coarne, să abordezi probleme cu fermitate și mult interes, pentru a le răspunde pe măsură. În week-end vei continua să faci tuturor peplac și să te lupți să îi vezi pe toți multumiți.

Această activitate continuă nu te face mai fericit sau mai împlinit, ba chiar aduce un soi de oboseală și sentimentul lipsei de consisitență. Ar trebuie să faci puțină abstracție de la ordinea autoimpusă și să încerci să bucuri de mai multă libertate.

Horoscop Balanta luna martie

              Nativilor acestei zodii li se vor dechide noi orizonturi la locul de muncă, cu perspective aproape nelimitate, dar nu e cazul să vă grăbiți. Ceea ce astazi pare a fi o decizie nemaipomenit de bună, se poate dovedi păguboasă și frustrantă pe viitor. Nu tot ce zboară se mănâncă – așa trebuie să gândești când vei observa cum se deschid oportunitățile în viața ta. Mai ai răbdare și mai fă o analiză, timpul nu e pierdut, ci se va demonstra ce îți este cu adevărat de folos.

Ești cel mai cald și mai pasional membru al relației în care te afli și asta te ajută foarte mult în stabilirea unor principia sănătoase și de durată cu cel de lângă tine. Pentru cel care nu este încă într-o relație, până la finalul lunii – va fi. E clar că afectiv totul merge strună, poate pentru prima data se cuvine a spune că va merge perfect. Ai însă atenție sporită să nu exagerezi cu senzualitatea, fii doar tu natural descătușat de presiunea cotidianului și cu atitudinea fericirii în fiecare gest.

Dacă încă nu ai descoperit un traament efficient și complet pentru afecțiunea ta, luna martie ăți aduce acestă șansă. E timpul să uiti de viermele acela mintal care te roade neîntrerupt – cum să scapi de afecșiunea ta. Dacă ai în plan să investighezi anumite simptome, amân-o până spre fialul lunii, pentru ca să ai parte de un rezultat real.

În prima parte a lunii nu sunt recomandate investițiile și nici cheltuielile prea mari, mai bine mai aștepti până spre final de luna, sau chiar luna viitoare pentru astfel de acțiuni. Poți să începi să economisești din ce în ce mai mult, chiar dacă nu o avere, măcar faci o rezervă.

Horoscop de ieri

Activitati de grup, cum ar fi mitinguri sau festivaluri, ar putea avea loc in vecinatatea ta astazi. Poti participa, si ai putea invata cateva concepte noi care dau impuls dezvoltarii tale spirituale. Poti sa te intalnesti cu niste prieteni vechi pe care nu i-ai mai vazut de ceva vreme. Vorbind cu altii, poti incepe sa te indrepti spre o noua directie. Fa o plimbare inainte de a te duce la culcare diseara sau s-ar putea sa nu poti dormi.

Horoscop Balanta 13.03.2019

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului