Horoscop Horoscop Balanta 13.10.2020

Se pare ca dragostea este cel mai frumos sentiment si tu stii foarte bine asta. De aceea tanjesti dupa o relatie frumoasa in care sa te simti implinit. Esti gata sa oferi afectiune oricui, dar ai grija ca nu cumva sa alegi persoana nepotrivita si sa ramai dezamagit. Aricum ar fi, din orice relatie ai ceva de invatat.

  • Horoscop Dragoste balanta Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani balanta Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste balanta Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Balanta 14 – 20 septembrie 2020

In timp ce entuziastul dumneavoastra este mare, rezistenta se dovedeste a fi un pic mai mica. Aveti grija pentru ca tendinta de a exagera lucrurile va aduce la epuizare. Va trebui sa va permiteti mai mult timp alocat odihnei si relaxarii. Bucurati-va mai mult de natura reinviata si de prieteni.

Horoscop Balanta luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Te vei simti mult mai bine daca vei face lucrurile intr-un anumit fel astazi. Ca o masa care are un gust bun, dar nu este neaparat bun pentru tine, s-ar putea sa te bucuri de aceasta zi fiind lenes, dar nu te vei simti atat de bine cand vine noaptea si iti dai seama ca nu ai realizat nimic. Foloseste ziua productiv, astfel incat sa ai un sentiment de implinire pana diseara.

Horoscop Balanta 13.10.2020

balanta

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului